Kerim, cinayet suçundan tutuklandı

Ekranların büyük ilgiyle izlenen dizisi "Fatmagül'ün Suçu Ne?" sürprizlerle dolu bir bölümle sezon finali yaptı. Dizide beklenmedik gelişmeler yaşandı. Yaşaranlar, tutuksuz yargılanmak üzere serbet bırakıldı. Mahkeme başka bir tarihe ertelendi. Mukaddes, ifade veremedi. Mahkemeye kıl payı yetişemedi. Mahkemenin olduğu günün gecesine ise kan bulandı. Mustafa'nın Vural'ı öldürdüğü finalde suç Kerim'in üstüne kalınca sonraki sezona büyük bir soru işareti taşınmış oldu. Kerim, tutuklanırken Fatmagül perişan oldu. Dizide kilit karakter konumuna gelen Mustafa'nın soluğu bu kez Fatmagül'e daha yakındı....

kaynak: http://haber.kanald.com.tr/Haber/TV-42/Fatmagul-perisan-oldu-19222.aspx#axzz1TfJYxoUB

Fatmagülün Suçu Ne 2. Sezon İkinci Sezonu Yeni Sezon

Fatmagülün Suçu Ne İkinci Sezonu
Fatmagülün suçu ne dizisi ile ilgili bildiklerinizi, yorumlarınızı bu sayfaya yazabilirsiniz.
Yeni sezonda nasıl şeyler bizi bekliyor ?
Siz de bildiklerinizi yazın.

Fatmagülün suçu ne yeni sezon

Fatmagülün suçu Ne Yeni Sezonu
Geçtiğimiz yıl ilk yılı olan dizinin finalide heyecanlı olmuştu. Yeni sezona da bomba gibi girmesini bekliyoruz. Geçtiğimiz yıl reytingleride oldukça yüksekti dizinin. Büyük ihtimalle bu yıl da aynı şekilde olacaktır.
Yeni sezonda diziye yeni oyuncular katılabilir. Bazı oyuncular diziden ayrılabilir. Dizinin başlamasına yakın bu gibi konuları izleyici öğrenecektir. Fatmagülün suçu ne dizisi ilk yılında büyük bir başarı yakaladı diyebiliriz. Bazı günler yayınlandığı günde en çok izlenen dizi oldu. reyting değerlerine baktığımızda çoğu zaman zirvede idi. Yeni sezonda da bu başarı devam edecektir.

Sizinde dizi hakkında yorumlarınızı merak ediyoruz.