murat dalkılıç

Murat Dalkılıç, 7 Ağustos 1983′de İzmir’de dünyaya geldi. Murat Dalkılıç 15 yaşında ilk müzik grubunu kurdu.
Kuşadası‘nda orta öğretimi yıllarında sosyal faaliyetlere eğiliminden dolayı derslerini bile aksatan Murat Dalkılıç o dönemde basketbolcu olmaya karar verdi. Bir yandan da müzik, resim ve basketbolun dışındaki diğer sosyal faaliyetleri de hobi olarak yapıyordu.
muratdalkilic 685x1024 Murat Dalkılıç
15 yaşında okulda ilk müzik grubunu kurdu ve grubun solistliğini üstlendi. Kuşadasısporda profesyonel basketbolcu olduğunda daha 17 yaşındaydı. 1 yıl sonra basketbolu tamamen bırakıp müzik yapmaya karar verdi.
murat dalkilic foto 685x1024 Murat Dalkılıç
Müzik kariyerine ilk olarak cafe barlarda gitar çalarak başlayan Murat, çok kısa bir süre içerisinde müthiş bir yol katetti . İzmir’in gece hayatındaki en önemli clublarından sonra bütün Türkiye’de önemli clublarda sahne programlarına devam etti. Kendisinden oldukça söz ettiren ve müthiş bir çıkış yakalayan Murat Dalkılıç Aynı zamanda Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümünde öğrenimini sürdüruyor.
murat dalkilic  Murat Dalkılıç
murat dalkilic Murat Dalkılıç
devamı : http://tr.wikipedia.org/wiki/Murat_Dalk%C4%B1l%C4%B1%C3%A7
ogrensek.com – murat dalkılıç

Murat Boz

murat boz resim Murat Boz
murat boz  Murat Boz
murat boz Murat Bozmuratboz Murat Boz
murat boz Murat Boz

Mustafa Ceceli

mustafa ceceli resim Mustafa Cecelimustafa ceceli Mustafa Ceceli

Mustafa Sandal

Mustafa Sandal İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde dünyaya gelmiştir. Dedesi TRT eski sanatçılarından, Ritim – Saz ustası Hüseyin İleri’dir.
Mustafa Sandal, ilköğrenimini Tarabya’daki ‘Özel Dost İlkokulu’nda tamamladı. Daha sonra orta ve lise öğrenimi için İsviçre’nin Cenevre kentinde bulunan ‘College Du Leman’a gitti. 8 yıllık tahsil süresinden sonra yüksek öğrenim için ABD’nin New Hampshire eyaletindeki New Hampshire Üniversitesi’nde okumaya başladı.
mustafa sandal Mustafa Sandal
1996′da Londra’ya yerleşen sanatçı Amerika’da yarım bıraktığı işletme eğitimine American College of London’da devam etti. İngilizce, İtalyanca ve Fransızca bilmektedir.
mustafa sandal gorsel Mustafa Sandal
Bedelli askerlik uygulamasından yararlanarak 1999 yılında Malatya’da 28 gün askerlik yapmıştır. Uçuşa merakı ile bilinen sanatçı pilotluk sertefikasına sahiptir.
mustafa sandal  Mustafa Sandal
1991 yılında şarkı sözü yazarı ve besteci olarak başladığı müzisyenlik hayatına 1994′te çıkardığı Suç Bende albümü ile şarkıcı olarak devam eden ve zaman zaman aranjör olarak da kendi ve diğer sanatçıların albümlerini düzenleyen; son zamanlarda reklam filmlerindeki başarısından sonra film ve dizi oyuncusu olarak da gördüğümüz Türk Pop Müziği sanatçısıdır.
mustafa sandal Mustafa Sandal
mustafasandal Mustafa Sandal
Mustafa Sandal  300x225 Mustafa Sandal
devamı : http://tr.wikipedia.org/wiki/Mustafa_Sandal
ogrensek.com – mustafa sandal

Mustafa Sandal

Johnny Depp

Johnny Depp Foto Galeri :
johnny depp Johnny Depp Boyu
johnny+depp Johnny Depp Boyu
johnnydepp Johnny Depp Boyu
johnny depp Johnny Depp Boyu
johnny depp photo Johnny Depp Boyu
 Johnny Depp Boyu
johnny depp  Johnny Depp Boyu